Multifunksjonsprintere

PM Danielsen er stolte av å være monobrand forhandler av Ricoh-produkter, og vi kan tilby deres prisbelønte multifunksjonsprintere samt en rekke andre produkter innen printere og multifunksjons maskiner. Med multifunksjon mener vi at din løsning skal dekke alle de varierte behovene og ønsker du måtte ha, som scanning, faks, utskrift og tilkobling til ditt nettverk. Vi tilbyr enkle skrivere for det mest beskjedne behov, opp til større og mer komplekse multifunksjonsløsninger. Trenger du en enkel, tradisjonell kopimaskin som bare skriver sort/hvitt, så har vi det også.


Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.

Ta kontakt

 

Ricoh IM C3000

Som et internt trykkeri oppfyller Ricohs alt-i-ett-skriver IM C3000 alle krav til utskrift og kopiering.

Det brukervennlige smart-betjeningspanelet på 10,1-tommer lar deg velge mellom en rekke programmer og utskriftsinnstillinger. I tillegg til å behandle vanlige bedriftsdokumenter kan den brukes til å lage markedsføringsmateriell som brosjyrer, magasiner og bannere.

Se video om Ricohs IM C-serie her.

Les mer om Ricoh IMC 3000 her

Se flere produkter fra Ricoh her

Ricoh MP 6503

Forandre kontoret med en enhet i profesjonell kvalitet som er laget for miljøer som alltid er i gang.

MP 6503SP har en utskriftshastighet på 65 spm samt enestående pålitelighet, produktivitet og funksjonalitet som bidrar til en enklere arbeidsflyt for bedriften.

Smartpanelet på 10,1 tommer gjør dokumentstyringen mye mer intuitiv, og sørger også for låsesikkerhet for alle utskrifter.

 

Les mer om Ricoh MP 6503 her

Se flere produkter fra Ricoh her

 

Ricoh MC250FW

RICOH M C250FW 4-i-1 farge-MFP tilbyr omfattende funksjonalitet og de beste totale eierkostnader.

Enheten er enkel å installere og vil fungere sømløst i nær sagt ethvert miljø, og med innebygd WiFi Direct har det aldri vært enklere å koble seg til. Den holder tritt med nye behov i bedriften og leverer fargeutskrifter i klare farger med en hastighet på 25 spm.

Den store berøringsskjermen i farger forenkler bruk, og ved å bruke dokumentmateren med enkeltpassering skannes tosidige dokumenter i én passering.

 

Les mer om Ricoh MC 250FW her

Se flere produkter fra Ricoh her