AV-utstyr

PM Danielsen er en ledende forhandler innen møteromutstyr, interaktive skjermer til undervisning og infoskjermer (digital skilting). Vi er en erfaren, kompetent og trygg samarbeidspartner, og tar ansvar for din AV-leveranse helt fra planleggingsfasen til ferdig installasjon, og oppfølging i etterkant.

Fleksibilitet og en god brukeropplevelse er viktige elementer i design av møte fasiliteter i en virksomhet.

I dagens marked er det overflod av teknologi, og mulighetene er mange. Vi prøver å gjøre det enkelt for våre kunder ved å tilby markedsledende kvalitetsprodukter som vi vet fungerer, som har gode support og garanti rutiner, og samtidig har en helhetstanke ift. administrasjon og integrasjon mot andre IT-relaterte produkter.

Vi tar ansvar for hele AV-leveransen, fra planleggingsfasen til ferdig installasjon og oppfølging i etterkant. Vi vet at møterommet skal være virksomhetens ansikt utad, og skreddersyr funksjonelle AV-løsninger tilpasset deres behov.

Når det tekniske utstyret fungerer, er det en drøm å holde presentasjoner og møter, selv på kryss av landegrenser og tidssoner. Vårt lyd- og bildeutstyr gjør et møterom i stand til å holde multimediale, teknisk avanserte presentasjoner med det beste innen kamera- projektor-, skjerm- og lydteknologi. Videokonferanseløsningene gjør at du også kan gjenskape opplevelsen selv på andre siden av kloden. Og selvsagt har vi utstyret for mindre behov – du er sjefen!

Uansett bruk, behov eller omgivelser, finner du en egnede digitale produkter blant vårt utvalg av visuelle løsninger.

Ta kontakt, så kommer vi gjerne på gratis befaring for å avdekke deres behov.

Ta kontakt

ProWise Touchscreen 75″

Prowise Touchscreen er en alt-i-én løsning for bedrifter som søker ekstrem fleksibilitet. Sett den på Prowise alt-i-en-heis for hev-senk og tilt til horistonalt bord! Integrerte høyttalere og mikrofon i skjermen sørger for en robust møteroms-hub. Prowise Touchscreen kan leveres med fullverdig Windows 10 modul-pc integrert.

Prowise har nå gått fra 2 separate modeller til én produktlinje, Touchscreen. Det beste fra forgjengerne men nå med 100 % egenproduserte høykvalitetskomponenter, maskin og programvare. 

Energy Star-sertifisert, 5 års full garanti og mulighet for Intel modul-PC sørger en svært fleksibel løsning. Prowise utdanningsprogramvare Presenter følger med.

Se video av ProWise Touchscreen her.

Connect Floor

Mobilt lerret

Connect Floor er et hendig og transportabelt lerret. Hvit aluminiumskasett med meget enkel opp- og nedsetting. Konstruksjonen er stødig og stabil, og den er enkel å oppbevare fordi den tar så lite plass.

Connect Floor kan gjøres komplett med ekstra bæreveske med glidelås og bærehåndtak.

Sesame Motor

Motorisert lerret

Sesame motor er perfekt for innfelling i tak. Aluminiumskassetten er hvitlakkert for å gli mest mulig inn i interiøret. Den har et innovativt design for enklest mulig montering i himling, og har avtagbare festeplater med tiltfunksjon. Motor på høyre side.

Leveres med installasjonskabel som STD, og du kan bestille spesialutviklede himlingskonsoller som tilbehør. Støysvak Q-motor og ny miljøvennlig duk Xpert kan også leveres som tillegg.

Diplomat Motor

Motorisert lerret

Diplomat Motor leveres med hvitlakkert aluminiumskasett. Den har fleksibel montering over hele kasettlengden, og motor på venstre side.

Leveres med installasjonskabel som STD, og du kan bestille spesialutviklede himlingskonsoller som tilbehør. Støysvak Q-motor og ny miljøvennlig duk Xpert kan også leveres som tillegg.

Ultra Motor

Motorisert lerret

Ultra er en ny serie med lavpris motorlerret. Stålkassetten er hvitlakkert og har integrerte monteringsbraketter for tak/vegg.

Leveres som standard med hvit matt glassfiberarmert duk med sort bakside - gain 1,0. Ikke sort sidemaskering. Motor på venstre side. Leveres komplett med radiostyrt (RF) fjernkontroll.