Om oss

Kjære kunde!

PM Danielsen interiør og kontorutstyr er en av Sørlandets ledende leverandører av møbler, kontormaskiner og rekvisita til kontor, skole, barnehage og helsesektor. Vi har avdelinger i Arendal og Kristiansand.

Eierskapet i PM Danielsen er 100 % lokalt forankret ved at 3 ansatte, Morten Angvoll, Svein Roger Omdal og Roger Ribe sammen med Per Michael Danielsen og Otto Knudsen eier 100% av selskapet gjennom PMD Holding AS.

PM Danielsen er et firma som har en fargerik og variert historie. Startet som bokhandel i 1895. En forretning og medarbeidere som har klart seg gjennom skiftende tider og i 2020 kan feire 125 år jubileum.
Vi opplever sterk vekst og fremgang og vil forsterke vår ambisjon om å tilfredsstille kundenes behov med høy kompetanse, kvalitet og topp service. Vi jobber hele tiden med utvikling og følge med i tiden. Våre fagområder har vært i stor endring den senere tid. Vi har i dag de beste leverandører og produkter med oss til å hjelpe kunden på beste måte. Ansattes kompetanse og erfaring er en høy verdi og den verdien utvikles best på kreativt vis i et forpliktende samspill og aktiv dialog med kunder. Åpen innovasjon som igjen vi tror vil gjøre sluttresultatet best! Med et sterkt øye for design, høy kvalitet og bærekraft skal produktene tilby funksjon, form, komfort og andre viktige aspekter i henhold til brukerens behov og krav.

125 års erfaring skal skape en betydning for våre kunder, samfunn og miljø.

Vi kan tilby løsninger med kvalitetsprodukter  til store og små bedrifter på hele Sørlandet som tilfredsstiller de fleste behov og vi kan skreddersy den optimale løsning hvis dette er ønskelig.

Vi gjør gode arbeidsplasser enda bedre!

 

Miljø  

PM Danielsen er miljøsertifisert av Miljøfyrtårn. PM Danielsen ønsker å være en bedrift som driver lønnsomt og miljøvennlig. Av den grunn besluttet ledelsen i selskapet å sertifisere PM Danielsen interiør og kontorutstyr i henhold til kravene om sertifisering Stiftelsen Miljøfyrtårn.

I tillegg er PM Danielsen medlem av Grønt Punkt Norge AS som sikrer og administrer finansieringen av returordningene for plast -,metall- og glassemballasje samt diverse emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp. Det pålegger oss et ansvar om påvirke våre leverandører til også å være medlem av Grønt Punkt Norge AS.

PM Danielsen ønsker å føre en miljøvennlig innkjøpspolitikk. Dette innebærer at vi bl.a. legge vekt på miljømessige konsekvenser gjennom produktets levetid og livssykluskostnader.

Miljøvennlige varer skal foretrekkes med den hensikt å oppnå minst mulig forbruk av ressurser, mindre forurensning, mindre avfall og økt gjenvinning / resirkulering så lenge dette er praktisk gjennomførbart. Produktenes levetid, holdbarhet, reparerbarhet, innhold og gjenvinnings potensiale er også forhold som tas i betraktning.

 

Sertifikater

PM Danielsen interiør og kontorutstyr er en miljøfyrtårnbedrift.
Achilles registrert sertifikat
StartBank registreringsbevis

Miljøfyrtårn logo    Achilles logo StartBank logo