Betalingsløsninger

Vi skreddersyr små og store betalingsløsninger tilpasset din bransje. For at din bedrift skal få den beste løsningen anbefaler å ta kontakt med oss for et uforpliktende møte, slik at vi sammen finner den beste løsningen for dere. Nedenfor finner du informasjon om våre produkter innenfor terminaler, kassaapparat, POS og kassesystem.

Finn Clausen POS

Omega PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, faghandelen eller nær sagt hvem som helst. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring. Ingen komplisert lisensiering! 

Omega er en fleksibel svenskutviklet programvare med spesielt mye gode funksjoner både for serveringsbransjen og detalj/faghandel. Omega levers ikke som bare en programvare men kommer ferdig satt opp i en pakke med en maskinvare tilpasset dine behov. 

Verifone

Vi er direkteforhandler hos Verifone Norway.

Våre produkter omfatter mobile og stasjonære betalingsterminaler som kommuniserer via GPRS,3G, WLAN og bredbånd.

Betalingsterminalene kan benyttes frittstående eller integreres i kassesystem.

Smartkasse

Er spesielt utviklet for å gi deg som driver butikk en enklere hverdag. Det er en svært brukervennlig og elegant touchkasse som er meget enkel å bruke. Med automatiske programvareoppdateringer sørger vi for at din kasse alltid er oppdatert.