Ta enkle bærekraftige valgDet er som regel lettere sagt enn gjort å ta bærekraftige valg. For PM Danielsen skal dette være en naturlig del av virksomheten, og vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle måten vi jobber på. Et av våre mål er at det skal være enkelt for kundene våre å ta mer bærekraftige valg. Våre interiørkonsulenter hjelper gjerne til med å se på hvilke muligheter som finnes i eksisterende interiør. Dette sparer både lommebok og miljøet.

 

     

«Tenk nytt»

Har dere et hyggelig sted i kontorlandskapet der dere ofte samles for å ta en kaffe, og prater om løst og fast? Sosiale soner er viktig for arbeidsmiljøet, og et sted der dere kan koble litt av fra de faste arbeidsoppgavene deres. Kanskje de slitne møblene ofte blir et tema og kommentarer som «vi burde kaste den gamle sofaen og kjøpe ny snart» dukker stadig opp. Automatisk tenker man at man må kjøpe ny, hvorfor tenker så mange av oss sånn? At det må kjøpes inn en ny sofa, når den gamle ikke lenger står til forventningene?

PM Danielsen tilbyr redesign av møbler, og trekker gjerne om slitne møbler. Å bytte understell på bord og stoler er også en rimelig løsning som kan gjøre mye for helhetsinntrykket. Det går selvfølgelig også ofte an å bestille nye deler hvis noe er ødelagt, i stedet for å kaste og kjøpe helt nytt.

 

Hos Qualified Solutions har vi trukket om puffen og satt på andre ben både på puff og sofa. Dette gjorde at møblene passet mye bedre inn i de nye lokalene - og skapte en fin helhet.

Hos Qualified Solutions har vi trukket om puffen og satt på andre ben både på puff og sofa. Dette gjorde at møblene passet mye bedre inn i de nye lokalene - og skapte en fin helhet.

Har du tenkt på at det kan ha en positiv miljøeffekt ved å velge miljøvennlige tekstiler?

 

 

 

 

 

 

Les gjerne mer om hvordan vi jobber med- og tenker rundt bærekraft og samfunnsansvar

 

Grønt valg – sertifiserte produkter

Vi ønsker å gjøre det lettest mulig å handle bærekraftig. Se et utvalg av produktene under. Vi jobber kontinuerlig med å få oppdatert siden vår og alle produkter som fortjener merket.