Nyheter innen miljøvennlige tekstilerOrdet bærekraft er på alles lepper om dagen, og vi vet at mange setter miljøhensyn høyt på prioriteringslisten når de skal gå til innkjøp av nye møbler. Derfor samarbeider vi med leverandører som skaper produkter som er produsert med respekt ikke bare for miljøet, men også for brukernes helse og sikkerhet – og har som mål å bidra til å skape sunne innendørs områder.

Miljøvennlige tekstiler

Når det kommer til tekstilvalg på den nye sofaen, lenestolen eller gulvteppet er det mange materialer å velge mellom. Her viser vi deg noen av de spennende nyhetene innen miljøvennlige tekstiler.

Miljøvennlig tekstil til kontorstolen.

Miljøvennlig tekstil til kontorstolen.

Ull som foretrukket naturfiber

Med sine unike funksjonelle og estetiske egenskaper er ull det foretrukne naturfiber. Det tilbyr overlegen komfort og eksepsjonell holdbarhet og holder sitt attraktive utseende over tid.

Stoffer i mange flotte farger.

Stoffer i mange flotte farger.

Resirkulerte materialer
Resirkulert avfall fra andre bransjer blir brukt og forvandles til nye produkter. Siden man begynte å bruke resirkulerte materialer på begynnelsen av 90-tallet, har utvalget av resirkulerte polyesterstoffer etter forbruker vokst betydelig. Våre leverandører bruker først og fremst resirkulert polyester laget av brukte plastflasker.

Denne vannflasken kan bli forvandlet til et miljøvennlig møbelstoff.

Denne vannflasken kan bli forvandlet til et miljøvennlig møbelstoff.

Positiv miljøeffekt
Tekstiler laget av resirkulert avfall har potensial til å gjøre en reell innvirkning på det globale miljøet. Tenk på reduksjonen i deponiet, den bevarte energien som ellers kan ha blitt kanalisert til å produsere tradisjonelle syntetiske materialer og ressursene som brukes til å lage naturlige materialer. Her er et funksjonelt og nyttig alternativ for avfallsplast.