XL- Bygg åpnet sitt nye varehus i Kristiansand på nyåret 2019. Med et areal på 4.000 kvadratmeter under tak og stort showrom og en romslig drive-in vil kundene få en meget rasjonell betjening fra proffanlegget som ligger strategisk plassert i Sørlandsparken.

I listrommet er både temperatur og fuktighet nøye styrt, noe som gjør at håndverkeren kan kappe opp listene i ønsket lengde i rommet, pakke dem inn og montere dem så snart han er på byggeplass. XL-BYGG garanterer rett fuktighet i treverket. Trelastlageret er på 3000 kvadratmeter.

Boligeierne, enten de skal renovere eller kjøpe nye bolig, har fått sin storstue i andreetasje i nybygget. Her kan de sammenligne kvalitetene på dører, slik at de vet hva de får enten det gjelder form, farge eller fasthet i materialene.

Kundene kan studere terrassegulv, parkett, veggplater, veggpanel – og ta med parkett og se hvordan disse passer mot ulike veggprodukter. Videre er det avdelinger for vinduer, peiser, trappeneser, trapper, skyvedører, vinduer og mye annet.

Vi takker for leveransen av møbler og inventar til kontorer, møterom og sosial sone ved inngangsparti.