Kvinesdal Sparebank

Kvinesdal Sparebank har åpnet avdeling i Lyngdal.

Lyngdal er en koselig liten by med 8000 innbyggere, omringet av fjorder, jorder og heier. Til tross for størrelsen er byen i rivende utvikling og kjennetegnes av positivitet og satsing på mange områder. Lyngdal er blitt knutepunktet i Lister-regionen, og har et stort utvalg butikker.

Midt i handelsparken i Lyngdal er næringlokalet Rom Sagbruk bygget opp.I sin tid hadde oldefar til Morgan Håland sagbruk på denne tomten, men fjerde generasjons tomteeier så for seg næringsbruk tilpasset dagens etterspørsel og behov når det gjelder dette området. Rom Sagbruk er et bygg på fem etasjer med over 3600 kvadratmeter for utleie. Med lager og parkering i kjelleren, butikker i første etasje og tre etasjer med kontorlokaler. Med takterrasse i øverste etasje er dette høy standard.

 

Banken som blandt annet har Aktiv eiendomsmegling i samme lokaler, ligger i første etasje av bygget hvor vi har levert moderne møbler og inventar. Vi har også levert møbler og inventar til Agder Energi som har kontorlokaler i store deler av 2 etasjen i samme bygg.

Vi takker for leveranse av inventar.