Zilenzio

Leverandørens hjemmeside

Om Zilenzio

Selskapet ble stiftet av Marie Lindqvist-Pahlstad og Jenny Helldén som fort begynte å lage bølger i den svenske møbelindustrien. Hvordan kunne disse to tidligere kollegene, som aldri hadde drevet et selskap eller til og med designet et møbel, etablere et selskap og oppnå en slik innvirkning i markedet etter bare seks måneder? Svaret er i dag, mer enn 15 år senere, like åpenbart som det var den gang. Zilenzio tilbyr en unik funksjon og noe som vi vet kundene ønsker dette gjør det enkelt å selge. Ikke bare det, men de to har holdt seg til deres beslutning om å ta denne reisen på sin egen spesielle måte.

Selskapet startet i en kjeller i Örebro, som de overtok akkurat som det var, men med mye lagringsplass, kontorer og en postadresse. Lokalene ble en midlertidig base, mellom kundemøter over hele Sverige. Det var her de lærte alt det var å vite om lyd, leste i bøker, la inn bestillinger hos leverandører, opprettet kataloger og eksperimenterte med utforming av lydabsorbenter. I tillegg til Pontus og Joakim, skaffet de hjelp til produktutvikling fra både kunder og teknikere. Det var således for eksempel at skjermene var utstyrt med føtter som kan monteres uten verktøy. De arbeidet for å oppnå profesjonalitet på alle nivåer, overbevist om at dette var måten å imøtekomme kundenes behov. I løpet av det første året reiste Marie og Jenny sammen til kundemøter. Året etter, kjøpte de en bil hver, delte Sverige mellom seg og doblet salget.
“Da vi begynte å ansette folk, ble vi enige om at vi skulle skape en sunn bedriftskultur. Alle på Zilenzio føler seg gode nok til å jobbe her. Vi passer på hverandre og fokuserer på trening, helse og kjerneaktivitetene våre. Våre ansatte er ambassadørene våre, sier Jenny Helldén, finansdirektør og en av gründerne.


Selskapet er fortsatt basert i Örebro. Kjelleren har blitt byttet til et hus, pusset opp for å passe til selskapets behov og gi et utmerket arbeidsmiljø for de ansatte.
Forholdet til deres produktutvikler Pontus Thorsson har blitt tettere etter hvert som årene har gått. Og nå hjelper anerkjent firma Note Design Studio med design. Deres forretningsidé har stått tidens prøve. Marie og Jenny er nå veletablerte i bransjen og har kontroll over en kjent, populær og profesjonell organisasjon med produkter som av alle er anerkjent for å være de beste.
“Vi selger funksjonalitet; det vil vi alltid, og her kan ingen kan slå oss. Enhver annen tilnærming ville ikke være bærekraftig, ærlig eller troverdig, sier Marie Lindqvist-Pahlstad.