Tom Dixon

Leverandørens hjemmeside

Tom er en rastløs innovatør som hovedsakelig jobber innen belysning, tilbehør og møbler. Fra utgangspunktet på begynnelsen av åttitallet med å sveise berget stål til radikale møbler, har han stadig gjenoppfunnet seg gjennom en serie med forskjellige designliv - og jobbet med luksuriøse italienske varer med Cappellini, kreativ direktør hos Habitat og Artek, opprettet plastfirma Eurolounge og til slutt innlede hans eget, navnmerke i 2002 for å revurdere produktdesigners forhold til industrien.

 

Det siste kapittelet av Toms designreise begynte i 2002 da han forlot bedriftslivet for å skape sitt eget, navngitte merke som en plattform for en serie nye opplevelser innen design av produkter og interiør.

 

15 år senere er Tom Dixon nå en kjent verdensomspennende styrke innen interiørdesign med våre egne knutepunkter i New York, Hong Kong SAR, Kina, London, Los Angeles og Tokyo. Våre 600 produkter spenner fra belysning til møbler, fra servise til duft og distribueres i over 65 land; de er øyeblikkelig gjenkjennelige for sine skulpturelle egenskaper og konstruerte materialitet.

 

Vårt interiørarkitekturanlegg, Design Research Studio, tenker morgendagens interiør og eksteriør. Rik på fortelling, pleier vi en raskt voksende internasjonal portefølje som spenner fra gjestfrihet og detaljhandel til samarbeidsrom og monumentale komplekser.

.