Skeie

Leverandørens hjemmeside

Skeie har sitteløsningen din

Kino, bedrift, utdanning, teater, kulturhus, teleskoptribuner… Samme hvilken type sal eller løsning det er snakk om, samme hvilke stoler du har behov for: Skeie er partneren som gir deg det du trenger!

Siden 1948 har vi levert sitteløsninger som er i forkant av kundens uttalte behov. Unik materialkunnskap, kontinuerlig produktutvikling og flere tiår med direkte markedskontakt har gjort oss til Skandinavias ledende stol leverandør til plenumssaler. Vi holder til i Sandnes, en by sørvest i Norge. Skeie er sertifisert i henhold til både kvalitet (ISO 9001:2008) og miljø (ISO 14001:2004).

Jo færre kokker, jo mindre søl. Når du samarbeider med oss har du utvikler, produsent og leverandør i én og samme bedrift. Dette gjør det både enklere og rimeligere for deg å være kunde.

Vi er din oppgaveløser, vi er partneren som lytter og som gir deg den beste totalløsningen – med riktig pris, riktig kvalitet og riktig leveringstidspunkt. Vi er Skeie.

Design

Våre produkter har høstet anerkjennelse gjennom designpriser fra Norsk Designråd og Red Dot Design Award. Alle designpriser som vi mottar er en bekreftelse på arbeidet vi legger ned i å skape design som er visuelt inspirerende samtidig som det er funksjonelt og har klare brukerfordeler.

 

Kvalitet

Skeie har siden 1948 levert varer med høy kvalitet til kunder over hele verden. Vårt fokus på kvalitet, ergonomi og design har gjort oss til Skandinavias ledende stol leverandør for fastmonterte stoler.
På grunn av vår lange erfaring med kvalitet i alle ledd av verdikjeden så tilbyr vi markedets beste produktgaranti som er en 5-års garanti som omfatter alle produktene våre.
Og for å opprettholde denne høye kvaliteten jobber vi kontinuerlig med forbedring gjennom vårt Kvalitetssikringssystem som er sertifisert iht. ISO 9001:2008.

 

Miljøansvar

 

Skeie tar miljøansvar som er knyttet til produksjon, distribusjon, bruk og destruksjon av selskapets produkter. Vi har gjennom lang tid gjennomført tiltak i fabrikken vår som forbedrer det indre og ytre miljøet. Vi jobber med miljøvennlige materialer og prosesser, samtidig som all emballasje og avfall fra produksjonen blir sendt til gjenvinning iht. Grønt Punkt Norge AS og Interseroh. Miljøvennlige produksjon er et hovedfokus for oss, og vi satser på en bærekraftig produksjon av produkter med lang levetid

Les mer om Grønt Punkt Norge AS.
Les mer om Interseroh her.

Skeie jobber kontinuerlig med forbedring og vedlikehold gjennom vårt Miljøstyringssystem som er sertifisert iht. ISO 14001:2004.