Secto Design

Leverandørens hjemmeside

Begynnelsen

Grunnleggeren av Secto Design, Tuula Jusélius og designeren Seppo Koho møttes første gang i 1995. Fra første gang de møttes visste de at de var kjære ånder; De delte begge respekt for nordisk treverk, så vel som for skandinavisk tydelig design og profesjonell trebearbeiding.

 

Tuula Jusélius og Seppo Koho begynte å samarbeide om innovative tremøbler. Møblene var en suksess, men det var et puslespill som kundene satt igjen med: ingen trelamper var på markedet som ville gå sammen med møblene. Inspirert av dette ble det koniske Secto 4200-anhenget født, og det ble ryggraden i hele Secto Design-kolleksjonen av trelamper.

 

Går internasjonalt

Gjennom årene har Secto Design bygget et omfattende verdensomspennende forhandlernettverk og er representert over hele verden. Mer enn 90% av produksjonen blir eksportert. For å styrke tilstedeværelsen i det internasjonale markedet ble Secto Design USA etablert i 2017.

 

Sammen med de nye modellene og økende nasjonal og internasjonal etterspørsel, har det som opprinnelig var et lite verksted i Heinola vokst til en travel fabrikk med mer enn 20 ansatte. Siden 2017 eies og drives fabrikken, Sectomo, helt av Secto Design