Salli

Leverandørens hjemmeside

Det finske firmaet Salli Systems utvikler et konsept for sittehelse som på det nåværende tidspunkt er det sunneste i verden og det produserer møbler relatert til dette. Konseptet er basert på Salli salstoler, elektronisk justerbare bord med albue- og håndleddsstøtte og omfattende bakgrunnskunnskap som brukes til å motivere og trene brukere til å få det meste ut av dette revolusjonerende konseptet.

Bedriften har spesialløsninger, bruksanvisninger og tilbehør for dem som lider av ulike typer sittelidelser. Konseptet kan brukes til alle typer stillesittende arbeid samt til flere aktiviteter som tradisjonelt utføres stående. Sallikonseptet kan lindre svært framskredne lidelser, som dårlig holdning og forringelse av korsryggen. Å sitte i trår med Sallikonseptet er sterkt anbefalt for barn i vekstfasen samt tenåringer for å unngå typiske problemer med holding og rygg.

Produktene fra Salli Systems eksporteres til ca. 60 land. Bedriften er godt etablert og i rask vekst, og har ca. 40 fulltidsansatte.

Salli Systems produserer sine salstoler for det europeiske markedet i sin fabrikk i den vakre landsbyen Rautalampi i Sentral-Finland. Setene har topp kvalitet og er håndlagde. Bedriften har en streng kvalitetskontroll, og hver arbeidsfase har bestemte kvalitetskriterier som må møtes.