Pedrali

Leverandørens hjemmeside

Pedrali ble etablert i 1963 i Palazzolo sull'Oglio, og er et italiensk selskap som produserer moderne møbler for kontrakt og bolig. Samlingen er resultatet av en nøye og nøyaktig forskning som tar sikte på å lage industridesignprodukter med originale former og er laget av metall, plastmaterialer, tre så vel som polstrede samlinger. Sitteplasser, bord, komplementar og belysning utelukkende produsert i Italia gjennom en designprosess som kombinerer tradisjon og innovasjon, teknisk dyktighet og kreativ glans.

Filosofien "100% Made in Italy" blir ekte gjennom den interne produksjonen i hovedkvarteret til Mornico al Serio (Bergamo), der det automatiserte lageret designet av arkitekten Cino Zucchi har base, og i tre-divisjonen i Manzano (Udine).

Disse får et lønnsomt samarbeid med en rekke designere som har gjort det mulig for oss å oppnå viktige priser som Compasso d'Oro ADI for Frida-stolen gjennom årene.

Etter hjørnesteinene i 100% laget i Italia produksjonsfilosofi, blir selskapets aktivitet siden slutten av 70-tallet konfrontert med det internasjonale markedet gjennom et distribusjonsnettverk som når over 100 land.

Pedrali er medlem av ADI, Associazione per il Disegno Industriale (Association for Industrial Design).