Mayr Shulmøbel

På grunn av våre høye kvalitetsstandarder, vår innovative og kundeorienterte utvikling, vår faglige kompetanse og vår pålitelighet, vårt selskap, Mayr Schulmöbel, som ble grunnlagt av Dir. Johann Mayr i 1968, har blitt den ledende østerrikske produsenten for skoleutstyr.

 

Med sitt innovative og nye konsept for skolemøbler, der møbler og utstyr burde tilpasse seg studentenes behov, snarere enn omvendt, trakk grunnleggeren av selskapet allerede all oppmerksomhet og anerkjennelse rundt om i landet i selskapets tidlige dager. Helt siden den gang har vi fra Mayr Schulmöbel designet og konstruert produktene våre med tanke på denne ideen. Dette prinsippet, så vel som en rekke banebrytende patenter, har ført til en generell økning i standardene for skolemøbler.

 

Når vi planlegger nye prosjekter og designer rom for våre kunder, henviser vi alltid til de respektive lærings- og undervisningsmålene og er ivrige etter å inkludere dem i våre romkonsepter.

 

Med mer enn 3600 produkter som allerede er tilgjengelige, er vi sikre på å finne den riktige og ideelle løsningen for dine behov og vil gjerne hjelpe deg.