LK Hjelle

Leverandørens hjemmeside

Vår historie

Hver dag skriver vi nye kapitler. Men noen dager åpner vi boka bare for å lese et gammelt kapittel - om igjen. Dette er vår historie, vår arv. Noen er korte handlingshistorier; noen er lange romaner med eventyr. Og noen av hovedpersonene var som superhelter. Drevet av lidenskap og stolthet og viser mot og ydmykhet.

 

De første kapitlene ble skrevet så tidlig som på 1940-tallet. Livet langs den langstrakte norskekysten var tøft. Ligger mellom dype fjorder og majestetiske fjell begynte bøndene i den lille landsbyen Sykkylven å bygge møbler i fjøs eller kjellere for å sikre sitt eget levebrød. De var hverdagshelter. Min bestefar, Lars Karl Hjelle, var en av disse pionerene. Det første ønsket om å skaffe flere jobber førte til at Lars Karl fant LK Hjelle i 1945.

 

Vi er historiefortellere, og hovedingrediensene i alle historiene våre er form, kvalitet og komfort. Vi liker å kalle dem hovedkapitlene våre, og de er ment å vare i generasjoner fremover. Høy kvalitet og komfort var avgjørende for den første generasjonen, og de er fortsatt en av de viktigste delene av arven vår. Ekte håndverk renner i blodet vårt.