Kvadrat

Leverandørens hjemmeside

Om oss

Kvadrat har ledet feltet innen tekstilinnovasjon siden 1968 da selskapet ble grunnlagt. Vi produserer moderne tekstiler av høy kvalitet og tekstilrelaterte produkter som arkitekter, designere og private forbrukere kan spesifisere i offentlige rom og innenlandske interiører.

 

Vi er Kvadrat

Kvadrat har ledet feltet innen tekstildesign og innovasjon siden 1968. Vi er et internasjonalt anerkjent og progressivt designfirma, som forplikter oss til kontinuerlig å skyve grensene for estetisk, kreativ og teknologisk utvikling innen tekstildesign. Verdens mest dyktige arkitekter, kunstnere, designere, møbelprodusenter og forhandlere er våre kunder. Sammen bringer vi varme, tekstiler og farge inn i offentlige bygninger og hjem.

Kvadrat består av seks forskjellige spesialistmerker. Disse er: Kvadrat, Kvadrat Soft Cells, Kvadrat / Raf Simons, Kinnasand, Febrik og Sahco.

Kvadrat designer polstring av høy kvalitet, vindusbelegg, tepper og tekstilrelaterte produkter, Kvadrat / Raf Simons produserer eksklusive tekstiler og tilbehør til hjemmet, Kvadrat Soft Cells lager konstruerte akustiske paneler og Kinnasand designer progressive gardiner.

Vårt miljø

Hos Kvadrat er en ansvarlig tilnærming til vår produksjon og våre prosesser en del av vår bedrifts- og designfilosofi. Helt siden selskapet ble grunnlagt i 1968, har vi hatt et sterkt fokus på å minimere miljøpåvirkningen gjennom alle prosesser fra design til levering, samtidig som vi sikrer et sunt arbeidsmiljø.