Karl Andersson & Söner

Leverandørens hjemmeside

Om Karl Andersson & Söner

Det hele startet i 1898 da snekker Karl Andersson begynte å produsere møbler i den lille byen Berghem mellom Huskvarna og Gränna. Han hadde tidligere år arbeidet som snekkermester i de store byene Stockholm og Jönköping før han returnerte til foreldrehjemmet. Her innredet Karl ett av rommene til møbelverksted. Inventaret var enkelt. En høvelbenk, en sag, en høvel og noe annet småverktøy var det eneste han trengte for å lage senger, sofa, bord og stoler til alle som trengte det.

I dag drives selskapet av Karl Anderssons barnebarn Maria, Sara og Andreas Wadskog. Produksjonen, kontor og utstilling er i Huskvarna. På Karl Andersson & Söner arbeider omkring 35 personer med å utvikle og produsere møbler, fra planker til ferdig produkt.

Karl Andersson & Söner har opprettholdt sitt gode rykte med å levere klassiske tremøbler av høy kvalitet. Og like bærekraftig og ressursbesparende som Karl Andersson jobbet for over 120 år siden

Det er fremdeles forseggjorte og slitesterke produkter som vil bli sendt til alle verdenshjørner fra den lille fabrikken i Huskvarna.