GU

Om GU

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS er en prisvinnende og innovativ tekstilprodusent som spesialiserer seg på ullstoffer. Med hele produksjonsprosessen under samme tak, fra råmateriale til ferdigstilt produkt, kan vi garantere fleksibilitet og overlegen kvalitet.

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS ble etablert i Lillehammer i 1887 og er i dag en av Europas ledende leverandører av møbel- og bunadsstoff. Design er vår lidenskap, selve kjernen i vår virksomhet, og vi holder oss stadig nyskapende ved å samarbeide med et dynamisk nettverk av globale designere innenfor forskjellige områder.

Som eneste vertikalt integrerte produsent av design tekstiler i Skandinavia, har vi hele produksjonsprosessen under samme tak. Dette betyr at vi er fleksible med våre tekniske egenskaper, i tillegg til at vi jobber med en ubegrenset fargepalett, alt til din fordel.

Verdens beste tekstilprodusent er fra Lillehammer.

 

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS ble etablert i Lillehammer i 1887, da under navnet Gudbrandsdalens Uldspinderi. Den gang var det et beskjedent spinneri ved Nedre Mesnafoss, som utviklet seg til å bli en av byens hjørnestensbedrifter, og en av landets ledende tekstilfabrikker.

 

I dag er Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS en av de førende tekstilfabrikker i Skandinavia. I mer enn hundre år har vi utviklet ullens mange muligheter. Solid kunnskap om ullens vandring fra natur til naturlige produkter, er grunnen til at våre møbelstoff er kjent for sin meget høye kvalitet.