Green Furniture

Leverandørens hjemmeside

Green Furniture

 

Bærekraftig design for offentlige interiørlandskap

Green Furniture Concept lager bærekraftig design for offentlige interiørområder. Konfigurerbart svingete, sømløse sitteplasser og akustisk belysning fra Green Furniture finner du steder som Dublin Airport, Topanga Mall (LA) og Stockholm Central Station.

‘Sømløs’ betyr rom for flere mennesker når det trengs og muligheten for å designe flotte møbels konfigurasjoner i skala med store mellomrom. Konfigurasjoner som kan ta en hvilken som helst kreativ formasjon, følge linjene i bygningen og lede strømmen av mennesker.

'Akustisk belysning' betyr belysning designet for å gi enestående visuelle og akustiske sfærer. ‘Bærekraftig’ er historien vår. Naturlige materialer laget på en økologisk forsvarlig måte - CSR du kan se, CSR som tjener en funksjon.

 

Historie

Det tok fart i 2007, da ‘One C’ -stolen ble fasjonable over natta i Paris, og satte grunnlegger og designer Johan Berhin i brann med grønn overbevisning. Slik beskriver han Green Furniture, sitt arbeid og filosofi i dag:

“Da jeg begynte å lage møbler, ble jeg sjokkert over hvor stinkende møbelproduksjon bokstavelig talt var med lim og belegg, og jeg bestemte meg for å gjøre en forskjell. Green Furniture-merket ble introdusert på Stockholm Furniture Fair i 2010, basert på ideen om å skape bærekraftige moderne klassikere. Møbler med hjerte og sjel, stykker som sier noe om både din smak og din følelse av ansvar. Design som er bedre fordi det er laget i henhold til bærekraftige prinsipper, laget til de høyeste standarder for kvalitet, slik at brikken din kan være sammen med deg i lang tid. Møbler laget med sterkt emosjonelt språk som danner et forhold mellom stykket og mennesker. ”

Green Furniture Concept forfølger nå bærekraft på tre forskjellige nivåer: praksis - design og produksjon av egne møbler - aktiviteter og informative arrangementer.