Glimakra

Leverandørens hjemmeside

Glimakra of Sweden


Glimakra of Sweden er et svensk verdikjørende selskap med faktorer som skandinavisk akustisk høyere design, større fleksibilitet og bedre kvalitet. Med disse lager vi gunstige lydbilder for forskjellige typer offentlige rom.

Med kunnskap og erfaring utvikler og produserer vi produkter i vår egen produksjon i Glimåkra. Vi har et kontinuerlig samarbeid med mange fremtredende designere.

 

Miljø og kvalitet

Med kunden i fokus, ønsker vi at virksomheten skal få så lite miljøpåvirkning som mulig. Våre produkter er tidløse og av overlegen kvalitet med lang levetid. Vi bruker rene, ublandede materialer så langt det er mulig, noe som gjør gjenvinning av produkter enklere. For ytterligere å beskytte miljøet velger vi leverandører i nærområdet og reduserer dermed transportavstandene.

Det er vårt mål å tilfredsstille kundenes krav ved hver enkelt ordre under de betingelser vi har. Våre kunder skal være trygge på at leveringen skjer til rett tid og med riktig kvalitet.

Glimakra of Sweden er miljø- og kvalitetssertifisert i henhold til ISO 14001 og ISO 9001.

De fleste av produktene våre er merket med Möbelfakta. Möbelfakta stiller strenge krav til kvalitet, miljø og samfunnsansvar. Dermed er Möbelfakta den mest komplette produktmerkingen for svenske møbler. Når du kjøper et produkt merket med Möbelfakta kan du være sikker på at du får et flott produkt.

Glimakra of Sweden Tranås er sertifisert av FSC® Les mer om det her.

Historie

Vi har jobbet med treverk i nesten 70 år og har skaffet oss en solid kompetanse. I fabrikken blir håndverket overført generasjonene i naturlig rekkefølge. Helt siden selskapet startet i 1948 og fram til 1998, har produksjon av håndlooms vært en viktig del av virksomheten. På midten av 80-tallet var virksomheten i økende grad rettet mot designte interiørprodukter for offentlige rom. År 2016 kjøpte Glimakra fra Sverige en produksjonsenhet i Tranås, en ledende leverandør av finerte komponenter til møbel- og tømrerindustrien.