Leverandørens hjemmeside

GABRIEL

 

 

Europas ledende leverandør av møbelstoffer

Gabriel stammer helt tilbake til 1851, da Kjærs Mølle, som Gabriel den gang ble kalt, ble opprettet. Gabriel har ikke vokst fra en hytteindustri eller en manns gode ideer og virksomhet slik så mange andre danske selskaper har gjort. Kjærs Mølle var et planlagt selskap, stiftet av tre menn med det klare målet å skape en bærekraftig produksjon av klesstoffer et eller annet sted i Danmark. Gabriel har siden blitt et mer profesjonelt og globalt selskap med et handlingsfelt over det meste av verden.

 

Misjon

Innovasjon og verdiskapende partnerskap er grunnleggende verdier i Gabriels oppdrag. Gabriel er et nisjeselskap som i hele verdikjeden fra konsept til møbelbruker utvikler, produserer og selger møbeltrekkstoffer, komponenter, polstrede overflater og relaterte produkter og tjenester.Gabriel utvikler sine tjenester som skal brukes innen bruksområder der produktfunksjoner, design og logistikk må oppfylle ufravikelige krav, og hvor kvalitet og miljøstyring må dokumenteres.

Visjon


  • Gabriel skal være den foretrukne utviklingspartneren og leverandøren til utvalgte ledende internasjonale produsenter og store brukere av polstrede møbler, seter og polstrede overflater.
    • Gabriel vil oppnå status som Blue Ocean gjennom et innovativt forretningsidé, patenter, lisenser, eksklusivitetsavtaler eller lignende rettigheter.
    • Gabriel vil ha status som en attraktiv arbeidsplass og partnerselskap for kompetente ansatte og selskaper.

    Strategi

    Kjernekundenes bruksområder er kontrakt (forretningsmøbler og polstrede flater for transportkjøretøyer, teatre, konserthaller, auditorier, sykehus etc.) og hjem (møbler og polstrede flater for private hjem, inkludert senger, lydabsorberende materiale etc. ) Gabriel er kontinuerlig oppmerksom på potensielle anskaffelser, allianser og nye forretningsområder for å optimalisere konkurranseevnen og verdiskapingen.