Flokk

Om Flokk

Flokk ble grunnlagt under navnet Scandinavian Business Seating i 2007. Da møttes tre sterke skandinaviske merker, det norske merket HÅG, svenske RH og danske RBM og alle hadde lange tradisjoner innen møbeldesign og en vanlig tro på menneskesentrert design.

I en stadig skiftende verden tar vi en menneskesentrert og dyp designtankegang. Vi lager innovative, visuelle konsepter, og gjør dem om til å oppfylle miljøer i samarbeid med andre dyktige fagpersoner (f.eks. Arkitekter). Alle produktene er designet og produsert med tanke på et minimum av miljøpåvirkning, samtidig som vi opprettholder en høy levetidsverdi.

Vårt hovedkontor er i Oslo, Norge. Vi har produksjonsenheter i Røros (Norge); i Koblenz (Sveits), i Turek (Polen) og i Tibro, Nässjö og Hunnebostrand (Sverige). I tillegg beholder vi salgskontorer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgia, Nederland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Singapore, USA, Canada, Kina og Australia. Flokk-produktene selges i mer enn 50 land. I 2018 oppnådde vi en omsetning på over 2,7 milliarder kroner.