Cascando

Leverandørens hjemmeside

Om Cascando

Cascando er et nederlandsk designmerke. Vi lager, designer og produserer sitteelementer av høy kvalitet, akustiske møbler og originalt interiør tilbehør. Med disse særegne og moderne interiørproduktene fokuserer vi på å perfeksjonere inspirerende arbeidsverdener, fordi vi ønsker å holde vellykkede mennesker suksessrike.

Cascando mener at det å føle seg lykkelig på jobben er en viktig forutsetning for å lykkes. Tillit til et roms sikkerhet og komfort er bærekraftig smøreolje som styrker følelsen av ekte solidaritet. Som person, som ansatt eller som gjest. På Cascando ønsker vi å bevise det. Med originale interiørdesign. Produkter som kompletterer innbydende kontorverdener og stimulerer til interaksjon, i funksjonelle og inspirerende rom.

”Vi ønsker at arbeidet skal være stort. For alle. "

Et kontor er så mye mer enn bare en arbeidsplass. Det er en liten planet, et økosystem som forbinder team. Med forskjellige områder der interiørdesign oppfordrer folk til å levere sin beste ytelse. Hos Cascando tror vi at flott interiørdesign er det det handler om: sikre at folk føler seg hjemme på arbeidsplassen. Fordi bare glade mennesker bidrar til en positiv arbeidskultur og setter i gang nye prestasjoner.

Hver plass er verdt å feire. Det gjør vi. Våre progressive interiørprodukter gir perfekte rom og gir folk følelsen av å høre til. De skaper utstråling, skaper en positiv atmosfære. Det er en vitalitet du ser hos designerne, konsulentene og autentiske designene våre