Casala

Leverandørens hjemmeside

Om Casala

Casala ble grunnlagt i Tyskland i 1917. Det startet med en stor fabrikk i Lauenau, Hannover-området. Casala har fortsatt et showroom og salgskontor her. Casalas historie er mer stormfull enn alderen antyder, det hele startet med produksjon av treskosåler. Det gikk ikke lang tid før Casala konsentrerte seg om produksjon av tre møbler, og senere på metall og polstrede møbler også.

I dag er Casala etablert på Culemborg (NL) med kontorer i Tyskland, England og Frankrike og produserer moderne møbler med lang levetid. Tekniske innovasjoner er først og fremst i utviklingen.

Casala spesialiserer seg på produksjon av stilige møbler som utmerker seg både i design og funksjonalitet. Med møblene våre tilbyr vi løsninger for forskjellige rom og anledninger. “Design knyttet til funksjonalitet” er dypt forankret i DNAet til vår organisasjon og spiller en viktig rolle i designprosessen. Vi samarbeider med ledende designere i vår bransje. Hundre års erfaring i møbelindustrien garanterer at Casala-møbler også tilbyr mye komfort og brukervennlighet i tillegg til god design.