Utskrift & dokumenthåndteringsløsninger

Har du noen gang tenkt på hvordan man kan effektivisere bedriftens dokumenthåndtering?
Vi har mange gode løsninger innen utskrift og dokumenthåndtering som er med på å øke bedriftens sikkerhet rundt utskrift og dokumenthåndteringsløsninger som forenkler arbeidsflyten til de ansatte.


Ta kontakt for en trivelig og uforpliktende prat.

Ta kontakt

IT-tjenester

I dag er informasjonsteknologi den viktigste drivkraften bak både virksomheten og kundeforholdet. Med den rette teknologien kan bedriften din bli den smidige og kunnskapsdrevne organisasjonen kundene dine etterspør.  

Hos Ricoh finner du en portefølje som kan bli en viktig strategisk bidragsyter for å nå din bedrifts mål. Den kan skaleres for å bistå virksomheten din både nasjonalt og internasjonalt: Arbeidsplass, brukeropplevelse, forretningsintelligens, IT-infrastruktur og skreddersydde løsninger som gir økt omsetning, effektivitet og smidighet samt lavere risiko gjennom digital transformasjon.

 

Ricoh Smart Integration

RICOH Smart Integration tilbyr brukervennlige apper som kobler multifunksjonsskriveren (MFP) til populære tredjeparts skytjenester slik at viktig informasjon blir raskt tilgjengelig, klar til bruk og deling.

Koble multifunksjonsskriveren til eksterne skytjenester som Dropbox, Google Drive og Office 365 slik at du kan arbeide smartere og øke produktiviteten.

Infrastruktur

 

Når du bruker multifunksjonsskriveren sammen med skyteknologi, kan du:

  • Konvertere papirdokumenter til redigerbare, digitale format
  • Redusere kontor-, utskrifts- og papirkostnader
  • Skrive ut dokumenter fra nettskyen uten bruk av IT-servere
  • Automatiser daglig arbeidsflyt for å arbeide smartere, raskere og mer kostnadseffektivt

Det er enkelt å starte bruk av RICOH Smart Integration på dine vilkår. Les om de ulike pakkeløsningene nedenfor, og bestill deretter den applikasjonspakken du trenger med ønsket varighet, eller prøv gratis i 30 dager. Appene aktiveres direkte fra multifunksjonsskriveren så de er klare umiddelbart. Ettersom RICOH Smart Integration er en skybasert løsning, er det ikke nødvendig med en kostbar installasjon eller besøk av tekniker for å komme i gang. 

 

 

 

Autostore

Kofax AutoStore tilbyr en sentral måte å administrere alle dokument- og datainnsamlingsaktiviteter på tvers av ethvert enterprise IT-miljø. Med Kofax AutoStore, automatiserer du dokumentdrevne forretningsprosesser for å redusere kostnader, forbedre driftseffektivitet, kommunikasjon og samarbeid og støtte forskriftsoverholdelse.

 

Kofax Capture Document Capture Software | Ricoh USA