Randers + Radius - Stol Tono


Randers + Radius - Stol Tono

Lydabsorberende og 100% resirkulert
TONO er ​​en lydabsorberende lenestol og er en av de første stolene på markedet laget av miljøvennlige materialer. Skallet er laget av filt som kommer fra 100% resirkulerte PET-flasker.
Tidløs design og vakker form
Det danske arkitektfirmaet, Hans Thyge & Co. har designet en tidløs og funksjonell lenestol med et karakteristisk vakkert skall. Skallet har en dynamisk bevegelse og gir utmerket sittekomfort. Denne komforten oppnås ved å jobbe med den doble buede unike geometrien kjent fra baksiden av SALA-stolen - også designet av Hans Thyge & Co.
3 forskjellige rammer
Overgangen fra tegnebrett til stol har tatt over ett år, og i løpet av denne perioden har skjemaet gjennomgått flere optimaliseringer og endringer for å komme frem til den nåværende pressede filtformen som styrelederen har i dag. Samtidig er det jobbet med 3 forskjellige chassis, noe som betyr at stolen kan tilpasses mange forskjellige miljøer og interiørsituasjoner.

revurdere

Ved å resirkulere 250 stk. halvliters plastflasker, har vi laget et materiale som utfordrer bruks- og kast-trenden til en sirkulær livssyklus til fordel for miljøet og økonomien.

Kategori: Stoler
Produsent: Randers + Radius