Scan Sørlie - Sofa Mr Box

MR BOX er en sofaserie som består av sittemøbler i høy og lav utgave. Serien kommer i én-, to- og tresetere i tillegg til en modulløsning med hjørne. Det gir uendelige valg og mulighet for å lage så lange sofarekker man bare vil. Med MR BOX Meetingpoint kan man tenke helt motsatt og skape et rom i rommet, bestående av to høye sofaer mot hverandre, bord og midt vegg. Det er også enkelt å sette opp dataskjerm med nettilkobling – ideelt til Skypemøter. Nyeste tilskudd i serien er MR BOX Roof. Med polstring i vegger og tak, føles det som å sitte i sin egen lille verden. Det handler om å stenge lyd og visuelle inntrykk ute og samtidig ha oversikt over hva som skjer i omgivelsene. Alle de forskjellige utgavene av Mr Box Meetingpoint kan leveres med strøm-/USB-uttak.

Designhistorien bak MR BOX var ønsket om en sofa med god sittekomfort, i kombinasjon med et definert og stramt uttrykk. Resultatet er en sofaserie som er stødig, anvendelig, praktisk, vakker og tidløs. MR BOX særpreges av den klare knekken i ryggens bakside. Den gir møbelet identitet fra alle vinkler. En gjennomgående spalte mellom sete, armlener og rygg, er et annet særpreg som ikke minst gjør den enkel å holde ren. Alle MR BOX-modellene kan leveres med avtagbart trekk.

Den leveres i 1-, 2- og 3-setere, og med 140 cm totalhøyde. Den kan være «båser» på en kafé, den kan være romdeler i et landskap eller en foajé, eller den kan rett og slett være dekorativ stående mot en vegg.

En smal spalte mellom setet og ryggen gjør den også enklere å holde ren. Det er ingen sprekker å samle støv og smuler i.

Sittehøyde 45 cm

Mr.Box har tre familiemedlemmer: høy og lav rygg sofa, og lav rygg Modul. De lave modellene er nette og smekre, med rette linjer og stram form. En smal spalte mellom setet og ryggen gjør den også enklere å holde ren. Det er ingen sprekker å samle støv og smuler i.

Sofaen har 1-, 2- og 3-seter med lener. Modellen MODUL har hjørneløsning, kan bygges i ønsket lengde avsluttes med eller uten lene.

Den egner seg også ypperlig å bruke enkeltvis, som sofabenk.

Sittehøyde 45 cm

Kategori: Sofaer
Produsent: Scan Sørlie