Scan Sørlie - Sofa Mr Box flate bøyleben


Scan Sørlie - Sofa Mr Box flate bøyleben

Mr.Box med flate bøyleben er en sofaserie som består av sittemøbler med høy, medium og lav rygg. Serien kommer i én-, to- og tresetere i tillegg til en modulløsning med hjørne slik at den kan bygges i vinkler. Den kommer også med høye vanger slik at sofaen fungerer som rom i rommet og gir skjerming og støydemping.

Polstringene er slett, piper og ruter i innvendig rygg. Mange tekstil og fargevalg. Dette gir uendelige valg og mulighet for å lage den sofaen man ønsker.  Sofaen kan leveres med strøm-/USB-uttak.

Designhistorien bak Mr. Box var ønsket om en sofa med god sittekomfort, i kombinasjon med et definert og stramt uttrykk. Resultatet er en sofaserie som er stødig, anvendelig, praktisk, vakker og tidløs. Mr. Box særpreges av den klare knekken i ryggens bakside. Den gir møbelet identitet fra alle vinkler. En gjennomgående spalte mellom sete, armlener og rygg, er et annet særpreg som ikke minst gjør den enkel å holde ren. Alle Mr. Box-modellene kan leveres med avtagbart trekk.

Sittehøyde 45 cm

Mr.Box har tre familiemedlemmer: høy og lav rygg sofa, og lav rygg Modul. De lave modellene er nette og smekre, med rette linjer og stram form. En smal spalte mellom setet og ryggen gjør den også enklere å holde ren. Det er ingen sprekker å samle støv og smuler i.

 

Kategori: Sofaer
Produsent: Scan Sørlie