Andersen Furniture - A3 Sofaserie


Andersen Furniture - A3 Sofaserie

A3-serien består av modul sofaer og stoler med høy og lav rygg, samt en puff og et bord. A3 er en fleksibel modul sofaserie som gir mange kombinasjonsmuligheter.

Serien er perfekt for møblering i offentlige miljø, hvor du vil lage rom-i-rom-løsninger. I modellene med høy rygg kan du sitte og jobbe uforstyrret eller holde et møte med kolleger, kunder osv. Når du sitter i sofaen, dempes lyden og bidrar til å skape et privat rom.

A3-serien har et enkelt, elegant og innbydende designspråk. Det legges vekt på funksjonalitet, kvalitet og komfort.

De enkelte modulene kan settes sammen på utallige måter. Dette gjøres enkelt ved hjelp av et funksjonelt "klikksystem". På denne måten kan møblene enkelt og raskt settes opp på nye måter for nye behov.

Det er utviklet et sidebord for serien, som er tilpasset å bruke sammen med sofaserien. Det kan trekkes over sofaen når du må sitte og jobbe ved datamaskinen din eller bare trenger et sted å sette kaffekoppen når du tar en pause.

Sofaen har differensiert skum, som sikrer best mulig sittekomfort.

Sofaserien A3 er tilgjengelig i et utvalg av forskjellige Kvadrat-tekstiler, noe som gjør det mulig for deg å lage akkurat den sofaen som passer til ditt prosjekt. 

Kategori: Sofaer