Gode møteromDet ligger litt i ordet – «møterom». Et sted hvor mennesker møtes. Hvor gode førsteinntrykk og relasjoner skapes og store, viktige presentasjoner holdes. Et slikt sted er ikke ulikt hvordan vi mennesker selv opptrer, man vil gjerne presentere seg fra sin beste side.

Et godt møterom
Et godt møterom kan være så mangt, men det viktigste er kanskje at det er gode fasiliteter med det man trenger, enten det er et sted for raske sammenkomster og arbeid eller om rommet skal huse mange mennesker og den audiovisuelle opplevelsen står i høysetet. Også vil man naturligvis at alt bare skal fungere friksjonsfritt når det er i bruk.

PM Danielsen leverer ditt møterom – fra møbler til ferdig integrerte tekniske løsninger – alt tilpasset ditt behov, ditt lokale og ditt budsjett. Vi leverer et bredt spekter av møteromsutstyr. Skal du holde presentasjoner, effektive møter eller ha videokonferanse er det viktig med brukervennlige løsninger som er godt integrert i miljøet.

Lux konferansebord fra Aarsland.

Lux konferansebord fra Aarsland.

Fra A til Å
Vi leverer møteromsbord og stoler, talerstoler, lerret, skjermer og interaktive løsninger, videokonferanse, blending med mer, og vi tar ansvar for alt fra design, prosjektering, installasjon, samt service og vedlikehold. Vi leverer produkter til samhandlingsrommet og til mer aktive møterom. Har dere forsøkt stående møter? Bord med hev/senk eller ståbord med tilhørende stoler – det anbefales.

Møterom hos Ugland som vi i PM Danielsen har innredet.

Møterom hos Ugland som vi i PM Danielsen har innredet.

Bildeløsninger
Bildeløsningene er viktige – visningsflaten skal være slik at alle ser, og alle skal se like godt. Skal du ha interaktivitet og/eller videokonferanse, hjelper vi deg med den løsningen du er best tjent med! Fra det avanserte til helt enkle møteromskjermer og projektorer. Selvfølgelig også touch-baserte flater, som egner seg godt til samhandlingsrom og undervisning. Vi leverer primært produkter fra de fremste merkevare leverandørene.

Brukervennlige løsninger
Et godt integrert møterom er enkelt i bruk – og virker hver gang. Vi leverer effektive styringssystem for styring og overvåkning av ditt møterom. Ved å overvåke din AV-løsning legges det til rette for høy oppetid og tilpasset vedlikehold. Da er møterommet alltid klart for nye utfordringer – det neste møtet. Dette gjør at løsningen blir brukervennlig og slitesterkt. Så husk at møterommet har en viktig funksjon, og at møbler og den tekniske løsningen skal spille sammen – da får du effektive møter som starter når de skal.

Møteplassen er der de gode beslutninger tas, der vi er aktive og bidrar med egen kunnskap, viktig i bedriftens arbeid og idéskaping – kvaliteten må være tilpasset behovet. Vi tilbringer mye av vår tid sammen i kreative fora – la oss derfor få hjelpe deg med ditt neste møterom.