Zeitraum

Leverandørens hjemmeside

Om Zeitraum

Våre design er en hyllest til det rene, materialets renhet og holdbarheten til produktets opprinnelige form. Vi er opptatt av å handle bærekraftig og føler oss forpliktet til prinsippet om å lage produkter som kan repareres, da dette er den eneste måten å sikre deres levetid på gjennom generasjoner. Vi har fulgt prinsippet om å kombinere ideer, design og økologi siden vi ble grunnlagt i 1990. Vi bruker bare tre fra bærekraftig skogbruk og avgir kjemisk behandling av treverket. Overflatene er behandlet med organiske oljer og er igjen porøse, slik at møblene våre kan puste og beholde sin naturlige karakter.

Laget i Tyskland

Gjennom mengden erfaring som er opparbeidet gjennom århundrer i den typiske regionale trebearbeidingen i Sør-Tyskland og Alpine-regionen, kombinert med avanserte prosesseringsteknologier, gjør det mulig for oss å produsere unike og bærekraftige møbler med et høyt nivå av praktisk verdi.

Vår kjærlighet til materialet og vårt krav om å gjøre hvert stykke til et mesterverk er det som utgjør verdien av samlingen vår. “Made in Germany” er et kvalitetsstempel som vi lever etter.