Glamox - Linea


Glamox - Linea

Linea-F

Design: Daniel and Marklund

Linea er en elegant frittstående gulvarmatur for kontormiljøer. Den har en tynn, men sterk og avrundet stamme og et stilig aluminiumshode med en høyde på kun 25 mm. Det slanke hodet er gjort mulig ved bruk av moderne LED-teknologi, som tar liten plass og samtidig gir meget bra lys.

Linea er utstyrt med effektive reflektorer og et dobbelt lag prismatisk optikk, som gir asymmetrisk lysdistribusjon og minimum blending. Den kraftige opplyskomponenten bidrar til allmennbelysningen i rommet, mens nedlyset belyser arbeidsbordet i samsvar med den europeiske standarden for arbeidsplassbelysning, EN 12464-1.

Individuell lysstyring
Linea kan dimmes fullt ut. Den er også tilgjengelig med separat lysstyring for opp- og nedlyskomponentene. Belysning som kan tilpasses individuelt betyr maksimal fleksibilitet og sikrer at alle brukerne har full kontroll over lysnivået på sin egen arbeidsplass.

Tilgjengelig med sensorer og trådløs kommunikasjon

Linea er tilgjengelig med innebygde sensorer for en kombinasjon av tilstedeværelses- og dagslysregulering. Den tilbys også med et system for trådløs kommunikasjon mellom grupper på opptil 50 Linea armaturer. Dette systemet gir maksimal komfort og energibesparelser, spesielt i åpne kontorlandskap.

Justerbar fargetemperatur
Linea er tilgjengelig med justerbar fargetemperatur, noe som kan øke velværet og produktiviteten. Studier viser at mennesker har god nytte av variasjoner mellom kaldt og varmt lys i løpet av dagen. Vi tilbyr Linea med en avansert "tuneable white" belysningssystem, som kan hjelpe den menneskelige døgnrytmen, forbedre konsentrasjonen, forebygge søvnproblemer og forbedre den generelle trivselen.

 

Kategori: Lamper
Familie:
Produsent: Glamox