Glamox - Lampe - C88-P


Glamox - Lampe - C88-P

C88-P

Glamox C88-P er en funksjonell, elegant og kompakt pendelarmatur som tilbyr eksepsjonell lyskvalitet og god blendingsbeskyttelse. Den slanke formen har en finish i aluminium med attraktive detaljer som et aksentspor, lett avrundede hjørner og ingen synlige skruer. Produktet er pulverlakkert i tre universelle farger, noe som gjør det til det perfekte tillegget til interiørdesignen i ulike typer rom. Ensartet og energieffektivt lys er viktig for å oppnå tilstrekkelig visuell komfort i alle rom. Dette gjelder spesielt i utdanningsinstitusjoner og varierte arbeidsmiljøer.

God belysning er avgjørende for lesing og skriving. Det påvirker konsentrasjonsevnen positivt og forbedrer læringseffektiviteten din. Det er viktig å sikre høy kvalitet på belysningen i klasserommene - og det må være et velbalansert luminansmiljø som er viktig for elevenes syn. De riktige belysningsløsningene bidrar til å skape opplevelsen av komfortable, fleksible og stimulerende pedagogiske miljøer. 

Den mikroprismatiske, kantbelyste optikken har en stor lysende overflate som gir et jevnt lysutbytte. Dette skaper en myk belysning som ser naturlig ut, spesielt i versjonen Tunable Cyan-Enhanced (TCE) gjør den egnet for å lage Human Centric Lighting-løsninger. Dette støtter studentene og lærerenes døgnrytme og øker energinivået deres.


Lampen er dimbar med snorbryter og har ett høy lysutbytte på 140 lm/W. Forbedrede sensorløsninger og rekkemonteringsalternativer bidrar til produktets energieffektivitet så vel som dets funksjonalitet.

Lampen kommer i 2 lengder. 1200mm: 5000lm - 6000lm 1500mm: 6000lm - 8000lm

Kategori: Lamper
Produsent: Glamox