Glamox - C70


Glamox - C70

C70-P

Det slanke armaturhuset til Glamox C70 er designet for å tilby moderne kontormiljøer et enhetlig og stilig design: innfelt, utenpåliggende og nedhengte armaturer med samme utseende og følelse, for montering i korridorer og møterom, i åpne kontorlandskap, resepsjoner, sosiale soner og cellekontorer.


Den nedhengte versjonen C70-P har en veldig slank kropp med en glatt overflate. Det smale formatet er muliggjort ved vår bruk av moderne LED-teknologi, som tar svært liten plass og samtidig gir lys av eksepsjonell kvalitet.

C70-P vil ta seg veldig bra ut i ethvert kontormiljø, både i cellekontorer, kontorlandskap og i møterom. Den har 40/60 opp/ned lysfordeling: Det kraftige opplyset bidrar til den generelle belysningen i rommet, mens nedlyset belyser arbeidsflaten i samsvar med den europeiske standarden for belysning av arbeidsplassen, EN 12464-1.

C70-P kan utstyres med nødlys og ulike sensorsystemer.

Tilrettelagt for rekkemontering
Glamox C70-P er tilrettelagt for rekkemontering. Armaturer merket med TW i produktteksten har en spesiell brakett for sammenføyning. Braketten medfølger TW-armatur som standard.

En armaturfamilie med modernistisk design og god lyskvalitet
C70 armaturene er støpt i ett stykke termoplastisk polymer av beste kvalitet. Resultatet er en slank hvit armatur uten skjøter, med rette vinkler og en glatt silkeaktig overflate.
Armaturhuset er UV-bestandig og vil ikke bli misfarget over tid. Det forblir hvitt og attraktivt gjennom hele levetiden.

 

Kategori: Lamper
Produsent: Glamox