Glamox - C50


Glamox - C50

C50-R

Design: Hans Bleken Rud

Glamox C50 er en komplett produktfamilie med et bredt utvalg av optikk og installasjon som er utformet for enkelhet, fleksibilitet og effektivitet. De har en utførelse av høy kvalitet, med et solid armaturhus og endestykker i aluminium. Leveres i sølvgrå (RAL 9006) eller hvit farge. Tilgjengelig med et bredt utvalg av optikk som passer for forskjellige applikasjoner som presentasjonsbelysning, arbeidsplassbelysning, videokonferanserom eller kontor-/ klasseromsbelysning.

C50-R er en slank  innfelt armatur for gipstak. Den leveres komplett med endestykker og med lyskilder installert som et alternativ. Optikken er klipset på og de innfelte modellene har kabeltilførsel i sentrum topp eller ende, noe som gjør tilkobling enkelt.

Armaturen leveres med en unik brakett for å forenkle høydejustering og som kan tilpasses tak- panel opp til 55 mm tykkelse.

For optimalisert energisparing, kan C50 leveres med integrert sensor for bevegelse og dagslys. Armaturene kan også leveres med integrert LED nødlys.

C50 er også tilgjengelig som en innfelt seriell rekkearmatur (C50-RR).

 

Kategori: Lamper
Familie:
Produsent: Glamox