Viktig informasjon til våre kunder

 

Hos PM Danielsen er vår første prioritet å ta godt vare på de ansatte og alle kundene våre. Vi følger utviklingen rundt coronavirusepidemien tett og retter oss etter de anbefalinger som foreligger fra myndighetene.

Vi ønsker selvfølgelig å bidra til minst mulig spredning av viruset, og legger til rette for at ditt besøk på ett av våre idéhus skal være så trygt som mulig. Våre ansatte gjør sitt ytterste for å opprettholde så normal service som mulig på en trygg og god måte, og har fått veiledning i hvordan de kan beskytte seg selv og andre mot viruset. Veiledningen vil oppdateres fortløpende i henhold til gjeldende anbefalinger.

Likevel anbefaler vi våre kunder å ta kontakt med oss på telefon eller mail i første runde, så finner vi løsning sammen om besøk i våre lokaler som igjen trygger både kunden og de ansatte.

Vårt lager er åpent og operativt som normalt, og vi har god kontroll på leveringer. Slik det ser ut i dag er det ingen leveringsproblemer, men vi overvåker dette tett og vil varsle deg hvis det oppstår endringer. 

Vår kundeservice er i drift og er tilgjengelig via telefon og e-post. Du finner kontaktinformasjon til avdelingene i Arendal og Kristiansand på vår nye nettside www.pmdanielsen.no

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål eller det er noe vi kan hjelpe deg med. For alles del håper vi inderlig at situasjonen snart kommer under kontroll, og at både vi og resten av verden så snart som mulig kan gjenoppta normal aktivitet.